Kära gäster,

Såhär i dessa tider vill vi gå ut med information om hur vi arbetar och tänker med anledning av coronaviruset (Covid-19).

Vi följer utvecklingen av situationen noggrant för att hela tiden kunna arbeta och planera i enlighet med myndigheternas riktlinjer och rekommendationer.

Vår första prio kommer alltid, oavsett covid-19, vara våra gästers trygghet och upplevelse. Vi tycker dock att det är extra viktigt att poängtera det nu och kommer att vidta de extra åtgärder som behövs för att ni ska få en skön semester och kunna slappna av ordentligt.

Boende – Som hemma fast borta

🌸För er som kommer i husbil/husvagn/tält, ni har med ert eget boende och en miljö ni själva kontrollerar och i vilken ni kan känna er lika trygga i som hemma.

🌸För er som kommer och bor i våra stugor kommer dessa att städas extra noggrant mellan gästerna med extra fokus på desinficering av områden som är utsatta för mycket beröring såsom t. ex lampknappar och handtag. För detta debiteras vi tillfälliga (reducerade) rengöringskostnader.

🌸Det finns gott om plats mellan våra campingplatser och stugor så om så önskas kan man hänga i sin egen sfär utan att ha andra tätt inpå.

🌸På campingsemester vistas vi mycket utomhus, vilket är en trygghet i sig samtidigt som vi får frisk luft.

Hygien och extra städrutiner

🌼Vi planerar för extra städning i våra gemensamma utrymmen såsom servicehus och servicekök med extra fokus på desinficering av knappar, handtag och liknade områden som är utsatta för mycket beröring.

🌼Tvål finns alltid påfyllt i servicehusen, ni har alltid tillgång till att tvätta händerna och vi uppmanar alla gäster att göra detta ofta och noggrant.

🌼All personal kommer vara informerad om vikten att hålla god handhygien och arbeta på ett säkert sätt. Vi kommer inte arbeta om vi känner oss krassliga.

Vi följer informationen från myndigheterna löpande och uppdaterar oss och er vid eventuella ändringar av riktlinjer för vår bransch.

Ta hand om varandra så hoppas vi på en härlig sommar!